Zdravé recepty
Zkuste si připravit zdravé jídlo podle receptu nutriční terapeutky.
Oddíly Zdravé recepty
Náš tip je pstruh! Pstruh pečený v troubě, pomazánka a další recepty
Výživová doporučení nás nabádají, abychom jedli rybí maso minimálně dvakrát týdně v 200 g porci. Matematicky vyjádřeno – 400 g týdně, 1,6 kg měsíčně a ročně alespoň 20 kg. …
Vánoční cukroví bez cukru - recepty s fotkou
Cukroví patří neodmyslitelně k českým Vánocům. Bez tradičních kousků cukroví si je vlastně nedokážeme ani představit.
Špagetová, muškátová a máslová dýně
Jaký je mezi nimi rozdíl? Dnes jsme si pro vás připravili recepty ze špagetové, muškátové a máslové dýně.
Tykev alias dýně nejen jako ochránce před strašidly a nechtěnými vetřelci
Na celé zeměkouli se vyskytuje mnoho odrůd dýně. Obrovskou výhodou je jejich dlouhá trvanlivost a opravdu všestranné využití.
Komerční sdělení
Švestky
„To jsem si dovolil. Jsem si dovolil. Na ukázku. Ze své zahrádky, pár švestiček. Jestli se neurazíte.“ Viktor Hujer (Marečku, podejte mi pero!)
Červená řepa je stále oblíbenější
Červená řepa není tradiční potravinou české kuchyně, přesto si získává stále více obdivovatelů. Její zbarvení nabádá k širokému a celoročnímu využití a zatraktivnění rodinného…
Mangold - listová zelenina neprávem opomíjená
Mangold je listová zelenina, která se objevovala v jídelníčku obyvatel Středomoří již před více než dvěma tisíci lety. I dnes je typickým druhem zeleniny středomořské stravy.…
Hrušky - sladké, šťavnaté i křupavé prostě ženské
Hrušky mají ženský charakter. Tvar hrušky připomíná typicky ženské rozložení tuku na těle, především na bocích, hýždích a stehnech. A tak se hruška stala symbolem i pro…
-
jahody
škoda jen, že je to sezónní ovoce, je jich plno a najednou zase nic :)
-
jahody
Jahody se u nás v sezonu jí po kilech. Nejvíc bublanina a dělala jsem hoodně marmelády. Máme ji nejraději.
Zatím nejsou vloženy žádné příspěvky
Zatím nejsou vloženy žádné příspěvky
Zatím nejsou vloženy žádné příspěvky