Mým koníčkem je koníček :-)
-
Mým koníčkem je koníček :-)
Doporučuji na omlazení a zpevnění nohou a zadku. Měla jsem trochu celulitidu už od 20 let a teď co jezdím, nic. A učit jsem se začala ve 32 letech, takže nikdy není pozdě!!! Teď mám dva vlastní koně doma, takže co se energetického výdaje týče - bonus navíc :-) :-) :-)
-
Re: Mým koníčkem je koníček :-)
Kde to chováte? Jak je kůň časově náročný? :-)
-
Chováme "to" na pozemku, který máme vedle domu - cca 0,5 ha a přes léto paseme různé další louky, zahrady ve vsi a tak. S časem je to tak, jak si to člověk nastaví. Běžná každodenní péče nemusí zabrat moc času. Spíš jde o to, aby byli spokojení, i když zrovna čas nemáme - proto jsme přikoupili druhého koníka, protože jeden byl sám smutný a i ty vyjížďky jsou ve dvou lepší. Jezdíme celá rodina rekreačně.
-
-
Já se koní bojím. Kamarádka je má, tak jsem se odvážila jim dát chleba. To byl pro mě vrcholný adrenalinový zážitek. Ale vlézt na něj? Ani jako :D
-
:-) :-) :-)
-
-
Můj sen, mít koně... Strašně moc závidím, ale v dobrém samozřejmě! :-) Jednou jsme s dětmi byli v Lednici a tam byla možnost si na hodinu půjčit menšího koníka do parku, bohužel celou hodinu se vozily děti, já už mám utrum. :-) Pokaždé, když jsem seděla v sedle já, cítila jsem se naprosto božsky...
-