Máte zkušenost s keto dietou?
-
Máte zkušenost s keto dietou?
Ráda bych slyšela vaše zkušenosti s keto dietou. Váhám že ji vyzkouším. Vím že hodně lidí na ni má negativní názor, na druhou stranu většinou čtu že po ní lidi opravdu zhubly. Počítám s nějakým jojo efektem, ale je jasné že po konci diety nezačnu jíst každý den kilo bonbonů takže bych se toho tolik nebála. Spíš by mě zajímalo jaký byl u vás průběh a kolik jste zhubli za jakou dobu.
-
Re: Máte zkušenost s keto dietou?
Hele keto dieta nemusí být pro každého, ale když to nevyzkoušíš tak nezjistíš jestli ti sedí. Já se ji taky nejdřív obávala, ale většina pokusů o hubnutí u mně nevyšla tak keto dieta dostala zelenou. Měla jsem dietu od firmy Proslim. První týden byl náročnější, asi tělu chvíli trvá než si zvykne na tu změnu. Máš 5 jídel denně, můžeš to střídat a chutnají dobře. Do toho můžeš jíst zeleninu když máš hlad. Myslím, že když se to dodržuje pečlivě tak člověk vždycky zhubne. Důležitý je se snažit i po skončení diety, abys ty kila zase nepřibrala zpátky.
-
Re: Máte zkušenost s keto dietou?
Zdravím, já jsem teď ukončila půlroční program ketodiety, podařilo se mi krásně zhubnout, ale chtěla bych zařadit tak 3-4 týdně nějaký pohyb, aby se mi ta váha líp udržovala. Samozřejmě stravu si hodlám hlídat dál, ale nikdy jsem pořádně nedělala nějakou fyzickou aktivitu, takže si myslím, že když teď začnu pravidelně, že by to na mě mohlo mít o to větší vliv. Máte nějaké tipy na dobré skupinové lekce v Brně?
-