Inzerce

Kniha Žena po 40 - zdravý životní styl po 40

Endometrióza a umělé oplodnění

• Endometrióza a umělé oplodnění

Dobrý den, nedávno mi byla diagnostikována endometrióza a můj gynekolog mi při každé návštěvě pomalu vynadá, že ještě nejsem těhotná a že by na mém místě na nic nečekal, ani se nesnažil přirozenou cestou, a šel hned zkusit umělé oplodnění. Jaké máte zkušenosti s umělým oplodněním při endometrióze? A na jaké klinice jste to podstoupily?

Vlčice  |  21. 09. 2024, 18:15  |  ##Reakcí##: 1  |  Reagovat  |  Zobrazit všechny reakce  |  URL příspěvku
    • Re: Endometrióza a umělé oplodnění

Zdravím, já jsem kvůli endometrióze taky musela podstoupit umělé oplodnění. Měli jsme to tak, že jsme nám doktoři dali půl roku na to, jestli otěhotním přirozenou cestou a pak nás poslali na to umělko. Byla mi doporučena klinika IVF ve Zlíně a jako za mě velká spokojenost. Otěhotnět se nám podařilo na 3 pokus, takže to nebylo úplně hned, ale prostě s tím se asi musí počítat, když je tam nějaký ten zdravotní problém. Ale moc nás tam podporovali a dodávali nám naději. Mají i nejlepší výsledky co se týče té léčby neplodnosti, takže já tuhle kliniku rozhodně doporučuju.

Nicole  |  25. 09. 2024, 10:49  |  Reagovat  |  URL příspěvku
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace