Inzerce

Kniha Žena po 40 - zdravý životní styl po 40

Doporučení dobré IVF kliniky

• Doporučení dobré IVF kliniky

Zdravím, zajímala by mě Vaše zkušenost s klinikami na léčbu neplodnosti. Snažím se vybrat a trochu v tom tápu. Vesměs se na každou najdou nějaké pozitivní i negativní recenze, tak jestli vybrat tu, kterou máme nejblíž, nebo si stojí za to i zajet? A taky by mě zajímalo, jestli musím mít nějaké doporučení od svého gynekologa, případně partner asi od urologa? Nebo se stačí objednat někde jen tak?

KláraČerná  |  12. 10. 2024, 18:25  |  Reakcí: 1  |  Reagovat  |  Zobrazit všechny reakce  |  URL příspěvku
    • Re: Doporučení dobré IVF kliniky

Já jsem vybírala hlavně podle toho, jaké má klinika výsledky a pak jsem taky zohledňovala i tu vzdálenost. Řekla bych, že na kvalitní kliniku, si stojí za to zajet, ale zase nějak rozumně, ať necestujete přes půlku republiky. Nakonec jsem vybrala kliniku IVF ve Zlíně a byli jsme tam moc spokojení po všech stránkách, s kvalitní péčí i přístupem. A doporučuju mít žádanku, to se pak zohledňuje, jak vám přispívá pojišťovna, takže bez toho bych nešla.

Marquete  |  27. 10. 2024, 20:57  |  Reagovat  |  URL příspěvku
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace