Bolest ramene - Diskuze (12)
-
Bolest kloubu
Ahojte, mam dotaz. CCa před měsicem mě při běhání trochu luplo v koleni a bolest přetrvává do teď.. byla jsem na kontrole ale tam nic nenašli a řekli že je to v pohodě. Myslíte že by mi na to mohlo něco bolet? Chtěla bych dál sportovat stejně ale ted jsem docela dost omezena..
-
Re: Bolest kloubu
Dobrý den, paní Pokorná, určitě bych si zašla za kvalitní fyzioterapeutkou. Pokud by to bylo na lékaře, poradí Vám, kam jít, pokud to bude v její kompetenci, bude s Vámi řešit sama. Běhám pravidelně každý den, teď momentálně naštěstí bez bolesti, ale když vyběhnu bez procvičení a narovnání těla ihned od počítače, také mně nejčastěji bolí jedno koleno. To ale přes bolest neběhám. Držím palce, ať to co nejdříve vyřešíte. Také si to bez pohybu dlouhodobě nedokážu představit, krásný den, Jana Martincová
-
Re: Bolest kloubu
Ahoj, jednou se mi stalo něco podobného. Myslím, že hlavní je chvilku sport vynechat a nechat kloub zregenerovat. Mě začaly bolet klouby, když jsem často chodila sportovat. Chvilku jsem nesportovala a zkusila podpořit klouby i doplňky stravy. Dobrý byl Kloubin, záleží jestli ti víc sednou tablety nebo prášek. Musím říct, že když jsem brala kloubní výživu tak jsem nepociťovala žádné problémy s klouby, ale jakmile jsem vysadila tak po 2 měsících se začaly zase ozývat. Hodí se i gely na klouby, ale ty spíš, když už je to fakt velká bolest.
-
-
Kluby
Je pravda, že když si člověk udělá detox organismu, pomůže to i kloubům.
-
Klouby
S ostropestřcem mám zkušenost pouze s tobolkami, pasta mě zaujala. Detox pomocí ní, určitě zmírní i problémy s pohybovým aparátem.
-
Klouby
Takto zpracovaný ostropestřec neznám. Zjistím si víc.
-
Klouby
Koukala jsem na jejich stránky, určitě si jejich MSM objednám. Taky mě zaujala jejich ostropestřecová pasta.
-
Klouby
Co se týká bolestí kloubů vyzkoušela jsem různé masti a gely. Dočetla jsem se, že je vhodné je doplnit i MSM k ještě výraznějším účinkům, které klouby a vazy posílí. Vy máte vyzkoušený některý konkrétní?
-
Bolest ramene
Taky ráda sportuji, já naopak dávám přednost přednost kvalitnímu přírodnímu prostředku, třeba MSM.
-
Bolest ramene
Ahoj, měla bych na vás dotaz. Třetím rokem hraji tenis a začalo mě poměrně silně bolet rameno, což bych dala za vinu tomuto sportu, ale spíš bych chtěla doporučit mastičku, která by mi pomohla od bolesti, prosím žádné doplňky stravy, na to si myslím, že jsem poměrně mladá.
-
Re: Bolest ramene
Ahoj, já mám doma mastičku ibalgin a docela mi pomáhá:) ale možná si zajdi k doktorovi, aby to nebylo něco vážnějšího:)
-
Re: Bolest ramene
Tak zkuste použít konopnou mast. Mě hodně pomáhá. No a pak pořádně si rameno zahřát před tenisem a regenerovat po.
-
-